Menu Sluiten

Cruise IJsland

Cruise IJslandDe mooiste cruises naar en rond IJsland. Bezoek elke dag een andere stad op IJsland of maak een cruise die u naast IJsland, ook andere landen laat zien. 

Cruise

Een cruise maken is één van de meest ontspannen manieren om in relatief korte tijd veel plaatsen te bezoeken. Nadat u bent aangekomen op het schip hoeft u zich nergens meer druk om te maken. Elke dag doet u een nieuwe stad aan, zonder dat u steeds opnieuw moet inchecken in een ander hotel. De luxere cruiseschepen zijn van alle gemakken voorzien en hebben zelfs zwembaden, winkelstraten en meerdere restaurants.

Cruise rondom IJsland

Ga mee op deze unieke reis met het expeditieschip MS Fram van Hurtigruten, met aan boord een expeditieteam dat tijdens de reis meer informatie geeft over IJsland en de landexcursies begeleidt. U vaart helemaal rondom IJsland en bezoekt 10 dagen lang elke dag een andere stad in IJsland. Na de vaartocht verblijft u nog twee nachten in Reykjavik om mee te gaan met de Golden Circle tour.

Cruise rondom IJsland – BBI Travel


Gecombineerde cruises IJsland

Veel cruises naar IJsland varen een route waarbij ook andere landen worden aangedaan. Meestal gaat het om cruises die ook langs Schotland, Noorwegen en/of Groenland varen. Een mooie kans om, behalve IJsland, nog meer van de wereld te zien! De volgende aanbieders bieden gecombineerde cruises aan:

Cruise IJsland Kras

Cruise IJsland - Kras

Kras heeft jarenlange ervaring bij het samenstellen van vakanties en vinden van cruises, en zorgt voor een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Alle prijzen zijn inclusief havengelden en toeslagen.

Kras.nl


Cruise IJsland CruiseTravel

Cruise IJsland - CruiseTravelCruiseTravel is één van de grootste cruisespecialisten van Nederland en biedt al 27 jaar cruise reizen aan. Wanneer u een cruise tegen dezelfde voorwaarden maar voor een lagere prijs bij een andere Nederlandse aanbieder ziet, dan matcht CruiseTravel de prijs.

CruiseTravel.nl


Cruise IJsland CruiseReisburo

Cruise IJsland - CruiseReisburoCruise Reisburo is onderdeel van VakantieXperts, een organisatie die al 38 jaar bestaat. In de zoekmachine vindt u cruises naar bestemmingen over heel de wereld.

CruiseReisburo.nl