Menu Sluiten

Golden Circle Iceland

Golden Circle IJslandDe Golden Circle is een bekende tocht vanaf Reykjavik langs drie van IJslands mooiste natuurverschijnselen. U kunt ook de tour maken met een aantal minder bekende bezienwaardigheden erbij. 

Gouden Cirkel IJsland

De Golden Circle is een route vanaf Reykjavik langs drie van IJslands hoogtepunten; Thingvellir nationaal park, Geysir en de waterval Gullfoss. Meer informatie over deze drie prachtige stukken natuur kunt u vinden onder ‘Bezienswaardigheden’. De uitgebreide Golden Cirkle route loopt ook langs de historische Skáholt kerk, het stadje Hveragerði dat vol staat met kassen, de vulkaan Kerið en de milieuvriendelijke elektriciteitscentrales Nesjavellir en/of Hellisheiði, die vlakbij elkaar liggen.


Golden Circle Iceland - Klassiek

Klassieke Golden Circle tour

U wordt opgehaald bij uw hotel in Reykjavik en rijdt met de bus langs Thingvellir, Geysir en Gulfoss en stopt onderweg ook bij het geothermische gebied Nesjavellir, de Skáholt kerk en de elektriciteitscentrale Hellisheiði.

Klassieke Golden Circle excursie


Golden Circle Iceland - Kort

Korte Golden Circle tour

U rijdt langs de drie belangrijkste bezienswaardigheden van de Golden Circle, Thingvellir, Geysir en Gullfoss. De tour duurt een halve dag en u kunt óók ’s avonds de tour maken!.

Korte Golden Circle excursie

 


Golden Circle Iceland - Langjokull

Golden Circle Langjökull gletsjer tour

Als u meegaat met deze excursie wordt u na de Golden Circle tour naar de Langjökull gletsjer gebracht, na Vatnajökull de grootste gletsjer van IJsland. Hier maakt u een mooie sneeuwscootertocht.

Golden Circle Langjokull excursie