Menu Sluiten

Auto huren IJsland

Auto huren IJslandOnafhankelijk door IJsland reizen gaat het gemakkelijkst met een huurauto. Vergelijk en vind een auto die geschikt is voor uw reisplannen.

Rijden in IJsland

Wanneer u zelfstandig door IJsland wilt trekken, is een auto het ideale vervoersmiddel. Houdt u er wel rekening mee dat een rondreis door IJsland in de winter niet altijd eenvoudig is. In de winter worden sommige wegen afgesloten en kan het glad zijn op de weg. In de zomer zijn de meeste wegen open en kunt u gemakkelijk rond IJsland rijden. In de zomer heeft u dan ook genoeg aan een normale auto, mits u op de verharde wegen blijft en niet het binnenland intrekt. Wilt u tussen oktober en maart met een huurauto reizen, of wilt u in de zomer het binnenland in, dan raden wij u aan om met een auto of jeep met 4-wielaandrijving te reizen.

Autohuur IJsland

Doordat het toeristische seizoen maar kort is in IJsland, kunnen de prijzen voor huurauto’s wat hoger liggen dan u gewend bent. Wanneer u een auto huurt in IJsland dan kunt u deze ophalen en terugbrengen in verschillende steden en dorpen en op de meeste vliegvelden in IJsland.
Vindt de auto die bij uw reisplannen past, tegen een scherpe prijs. Vergelijk auto’s en prijzen bij Holidaycars. Hier kunt u ook auto’s vinden met 4WD (4-wielaandrijving).

{loadposition holidaycars}