Menu Sluiten

Excursies IJsland

Snorkelen en Duiken IJsland

Snorkelen en Duiken IJslandIJsland heeft een paar unieke en prachtige plekken waar u kunt duiken en snorkelen. Snorkel tussen twee aardplaten of voel de trillingen van de aarde tijdens het duiken. Hier vindt u enkele van deze mooie plaatsen en duikscholen in IJsland. 

Vissen in IJsland

Vissen in IJslandLiefhebbers van vissen en visreizen gaan graag naar IJsland. Het land is prachtig en u kunt er mooie vissen vangen, zoals enorme kabeljauwen in zee en zalm in rivieren. 

Whale watching Iceland

Whale Watching IcelandWalvissen spotten is een bijzondere ervaring. IJsland is één van de beste plekken om walvissen en dolfijnen in het echt te gaan bekijken. 

Golden Circle Iceland

Golden Circle IJslandDe Golden Circle is een bekende tocht vanaf Reykjavik langs drie van IJslands mooiste natuurverschijnselen. U kunt ook de tour maken met een aantal minder bekende bezienwaardigheden erbij. 

Blue Lagoon IJsland

Blue Lagoon IJslandBlue Lagoon is een geothermisch bad en één van IJslands meest bekende toeristische trekpleisters. Behalve dat het er mooi uitziet, is het prachtige blauwe water ook zeer ontspannend en weldadig voor de huid.