Reykjavik airport

Reykjavik airportReykjavik airport is het vliegveld net buiten het centrum van Reykjavik. Dit is echter niet het vliegveld waar u aankomt wanneer u vanuit Nederland naar IJsland vliegt..

 

 

Vliegveld Reykjavik

Reykjavik airport (RKV) ligt 3 km buiten het stadscentrum van Reykjavik en is het knooppunt van de vele binnenlandse vluchten op IJsland. Zo gaan er meerdere vluchten per dag naar onder andere Akureyri, in het noorden van IJsland. In de winter zijn veel wegen in IJsland moeilijk begaanbaar of zelfs gesloten. Hierdoor zijn er veel vliegvelden en nationale vluchten.

Keflavik Airport

Veel mensen verwarren Reykjavik airport (RKV) met Keflavik airport (KEF). Niet vreemd, want Keflavik airport wordt ook vaak Reykjavik Keflavik airport genoemd. Als u vanuit Nederland naar IJsland vliegt komt u aan op Keflavik Airport. Dit vliegveld is een stuk groter dan Reykjavik airport en ligt ongeveer 50 km ten zuidwesten van Reykjavik. Let u bij een overstap op, op welke van de twee vliegvelden u aankomt en weer vertrekt. 

Vliegtickets Reykjavik

Voor meer informatie en het boeken van vliegtickets van Nederland naar Keflavik (KEF) kunt u terecht op onze pagina Vliegtickets IJsland. Vliegtickets van Reykjavik airport (RKV) naar andere plaatsen in IJsland kunt u boeken bij de IJslandse vliegmaatschappijen:

Hotel Reykjavik/Keflavik airport (KEF)

Een nacht in Keflavik verbijven is gemakkelijk wanneer u 's avonds laat aankomt, of bijvoorbeeld de volgende dag nog naar de Blue Lagoon wilt voordat u IJsland verder gaat verkennen. U kunt vlakbij het vliegveld terecht in onder andere Airport Hotel Smari. Dit hotel zit vlak naast het vliegveld.

Airport Hotel Smári Keflavik  

Reisgids IJsland

Reisgids IJsland

REISAANBIEDERS

IJsland Vakantie - Arke IJsland Vakantie - DeJongIntra

IJsland Vakantie - VakantieDiscounter IJsland Vakantie - BBI-Travel

IJsland Vakantie - Vakantiestunt IJsland Vakantie - Djoser

IJsland Vakantie - Sadawee IJsland Vakantie - Djoser

IJsland vakantie - Arke

IJsland vakantie
Hotel, Vliegvakantie, Stedentrip Reykjavik
Arke

Vakantie IJsland - De Jong Intra

IJsland vakantie
Autorondreis, Hotel, Fly Drive, Vliegvakantie
De Jong Intra

Vakantie IJsland - Vakantiediscounter

IJsland vakantie
Lastminutes, Stedentrip Reykjavik, Hotels
VakantieDiscounter

Vakantie IJsland - BBI-Travel

IJsland vakantie
Autorondreis, Busreis, Vluchten, Excursies, Hotels
BBI-Travel