NU OF NOOIT aanbieding NDC, 8 dagen incl. cottage en huurauto

Vanuit uw vakantiewoning kunt u met de huurauto dagexcursies maken naar de vele toeristische hoogtepunten van Zuid IJsland, zoals de beroemde Gullfoss waterval, Geysir, de Skogafoss, Dyrholaey, Vik met haar zwarte strand, de Seljalandsfoss, Th

€ 499.00

Lees meer...

Product
 

5 Dagen Winters Avontuur IJsland

Deze spectaculaire reis heeft als hoogtepunt een tocht naar een ijsgrot in Oost IJsland; echt een onvergetelijke ervaring ! In de winterperiode vormen zich, aan de uitlopers van de Vatnajokull gletsjer, op steeds wisselende plaatsen ijsgrotten met fraaigevormde ijskristallen wanden. Uw expert gids beslist ter plaatse op basis van de weersomstandigheden en andere condities welke grot het beste bezocht kan worden. Wanneer je in de ijsgrotten staat waan je je echt in een andere wereld en als je wat gaat spelen met licht krijg je zeer spectaculaire effecten en worden er prachtige fotomomenten gecre

€ 1115.00

Lees meer...

Product
 

NU OF NOOIT aanbieding NDC, weekend Reykjavik

Boek een supervoordelig weekend in het najaar naar Reykjavik, de hippe hoofdstad van IJsland met een gezellig centrum met leuke winkels en cafes. Optioneel kunt u excursies bijboeken naar de meest interessante bezienswaardigheden van IJsland, zoals de Blue Lagoon, de spectaculaire Gullfoss waterval en de geisers, het Thingvellir National Park of een gletsjerwandeling. Deze aanbieding is geldig voor vertrek in de periode 1/9-15/12. U heeft in deze tijd van het jaar in IJsland ook een goede kans het Noorderlicht (Aurora Borealis) waar te nemen. U verblijft in de centraal gelegen luxe Planet Apartments . Al vanaf 364 p.p. (bij bezetting appartement met 4 personen).

€ 364.00

Lees meer...

Product
 

Combinatiereis Reykjavik New York, 9 dagen

Icelandair heeft dagelijks vluchten vanuit Reykjavik naar New York. Vanwege de ligging van IJsland, halverwege Europa en Amerika, zijn er aantrekkelijke mogelijkheden om een bezoek aan IJsland te combineren met New York. Een groter contrast tussen de prachtige natuur van IJsland en de metropool New York is nauwelijks denkbaar. Er zijn excursies inbegrepen naar de Blue Lagoon, Geysir, het Thingvellir nationale park en de spectaculaire Gullfoss waterval. U verblijft in Reykjavik in het zeer centraal gelegen Hotel Fron en in New York in het ook zeer gunstig gelegen 3 West Club Hotel .

€ 1135.00

Lees meer...

Product
 

4 Daagse vliegreis Kennismaking Met IJsland, incl.excursies

Reykjavik is een ideaal uitgangspunt om de bekendste bezienswaardigheden van IJsland te ontdekken. Bij deze prachtige reis zijn elke dag excursies inbegrepen naar de toeristische highlights van IJsland. U bezoekt o.a. de Blue Lagoon, Geysir, de spectaculaire Gullfoss waterval, Thingvellir National Park en maakt een walvis & dolfijnen trip. Ook het vervoer van de luchthaven naar uw hotel is inclusief.

U heeft verblijft in het zeer centraal gelegen Hotel Fron .

€ 568.00

Lees meer...

Product
 

Autorondreis Spectaculair IJsland, 15 dagen

Een zeer gunstig geprijsde rondreis (al vanaf 884 incl.vlucht en huurauto, bij deelname van 4 pers.), die u langs alle hoogtepunten van IJsland voert. U heeft de mogelijkheid om (optioneel) excursies bij te boeken, zoals een walvistocht of een gletsjerwandeling. Het verblijf is in gezellige cottages of campinghuisjes, die vaak prachtig gelegen zijn in de natuur. De huisjes beschikken over eigen douche/toilet en een kitchenette, zodat u zelf (desgewenst) ook kunt koken.

1 n Bolholt Apartments, Reykjavik
1 n Signyjarsta

€ 884.00

Lees meer...

Product
 

IJslands Noorderlicht, 8 dagen

Door de noordelijke ligging is in de herfst- en wintermaanden op veel plaatsen in IJsland het schitterende Noorderlicht (Aurora Borealis) te bewonderen. Van oktober tot maart heeft u op heldere avonden goede kans het groene en witte poollicht te zien, met prachtige stralenbundels, die door de lucht dansen. Bij deze fantastische reis zijn veel excursies inbegrepen, o.a. naar de Blue Lagoon, Geysir & Gullfoss, de Dettifoss en Go

€ 1478.00

Lees meer...

Product
 

4 daagse vliegreis naar Reykjavik met veel excursiemogelijkheden.

Nu of nooit ! Boek een voordelig weekend naar Reykjavik, de hippe hoofdstad van IJsland met een gezellig centrum met leuke winkels en cafes. Reykjavik begint de laatste jaren steeds meer naam te maken als een van de beste uitgaanssteden van Europa. Optioneel kunt u excursies bijboeken naar de meest interessante bezienswaardigheden van IJsland, zoals de spectaculaire Gullfoss waterval, de geisers, het Thingvellir National Park of een gletsjerwandeling. U heeft in deze tijd van het jaar in IJsland ook een goede kans het Noorderlicht (Aurora Borealis) waar te nemen. U verblijft in het vlakbij het centrum gelegen Hotel Cabin. Verlenging is mogelijk. In de Online Prijsopgave kunt u eenvoudig aanvinken welke excursies u wil bijboeken. Als u de bezienswaardigheden liever op eigen gelegenheid met een huurauto wil bezoeken kunt u deze ook in de Online Prijsopgave reserveren.

Lees meer...

Product
 

Reisgids IJsland

Reisgids IJsland

REISAANBIEDERS

IJsland Vakantie - Arke IJsland Vakantie - DeJongIntra

IJsland Vakantie - VakantieDiscounter IJsland Vakantie - BBI-Travel

IJsland Vakantie - Vakantiestunt IJsland Vakantie - Djoser

IJsland Vakantie - Sadawee IJsland Vakantie - Djoser

IJsland vakantie - Arke

IJsland vakantie
Hotel, Vliegvakantie, Stedentrip Reykjavik
Arke

Vakantie IJsland - De Jong Intra

IJsland vakantie
Autorondreis, Hotel, Fly Drive, Vliegvakantie
De Jong Intra

Vakantie IJsland - Vakantiediscounter

IJsland vakantie
Lastminutes, Stedentrip Reykjavik, Hotels
VakantieDiscounter

Vakantie IJsland - BBI-Travel

IJsland vakantie
Autorondreis, Busreis, Vluchten, Excursies, Hotels
BBI-Travel